top of page

Herfstkamp Cadetten

Herfstkamp-01
Herfstkamp-02
Herfstkamp-03
Herfstkamp-04

Herfstkamp Cadetten

 

Op maandag startten de eerste training om 10u, deze duurde tot 12u. Tijdens deze uren hebben we gewerkt op de schilden en de padjes. We hebben verschillende combinaties gedaan, zowel stoten als trappen. Ook hebben we gewerkt aan onze conditie door 10 keer 20 seconden alles te geven op de schilden. Om 12u hadden we middag en zaten we gezellig bij elkaar. Er werd gebabbeld, gevoetbald en vooral veel gelachen. Toen onze pauze voorbij was begon de training terug. Deze uren hebben we nog wat verder combinaties gedaan en toen hebben we gespard, iedereen kreeg een helm. De eerste dag van het kamp zat erop.

 

Dinsdag was een spannende dag, we hadden in de namiddag een secret mission, waar iedereen mega hard naar uitkeek. In de voormiddag hebben we nog alles gegeven in de Dojo, we hebben onder andere gestretcht, leren blokkeren, gespard en ons weer goed geamuseerd. Rond 11u45 kwamen ze de Dojo binnen met Quick. Daarna moesten we ons gaan omkleden en konden we eten. Tijdens het eten was iedereen bezig over de secret mission die zou volgen. Nadat iedereen klaar was met eten, moesten we ons klaarmaken en allemaal in de auto gaan zitten. Het was ongeveer een 30 minuutjes rijden naar de secret mission. Toen we aankwamen bij de locatie zagen we verschillende dingen om te doen. Uiteindelijk gingen we lasershooten in Kontich. We waren een half uurtje te vroeg maar we hebben geduldig afgewacht.

 

Wanneer we naar binnen mochten moesten we gaan zitten en onze namen op een papier schrijven en zeggen wat we wilden drinken. Toen mochten we naar de eerste arena en mochten we een kleur kiezen, er waren 2 teams. De winnaars van de twee spelletjes waren Ian en Sensei Niels. Iedereen heeft zich goed geamuseerd, zowel tijdens de uren in de Dojo als tijdens de lasershoot. Bedankt aan iedereen om dit fantastische kamp te organiseren.

Lara en Shania

bottom of page