top of page

SEISHIN BREAK OUT

breakout 1
breakout 2
breakout 3
breakout 4
breakout 5

Seishin Break Out

Dag 1…
We waren aangekomen en verwelkomd door de Shihan en de rest van de groep. Dan hadden we even de tijd om alles even rustig uit te pakken en helpen met uitladen. Toen we alles hadden uitgepakt en de regels hadden besproken moesten we ons klaarmaken voor de eerste training op de planning. Het was een stevige kihon les als voorproefje voor het weekend. Daarna moesten we met onze partner een ‘trust fall’ doen. Na deze oefening moesten we nog als laatste in een grote kring staan en elkaar de hand nemen. Hierbij moesten we onze ogen sluiten en de verbinding met elkaar te voelen. Daarna mochten we beschikken en ons omkleden en eventueel douchen om dan nog de rest van de avond wat te chillen.

 

Dag 2…
De tweede dag begon sterk met een kracht/conditie circuit (en zeker met een slaapkopke). We zouden dit 1 ronde doen maar hebben uiteindelijk 2 keer gedaan. Na de pittige training was het tijd voor het ontbijt en eventueel bij te slapen (dat heb ik alleszins gedaan). Hierna begonnen we verder met het kamp in de sporthal. De eerste training was een kussen- en schildtraining. Toen dat achter de rug was, was het al tijd om terug naar het gebouw te gaan. We kregen even tijd om ons om te kleden en naar de eetzaal te gaan voor het middageten. Ik moet zeggen dat doet altijd wel goed, na zo’n training. Dan was ik nog even een half uurtje aan het bijslapen. Na de middag gingen we terug naar de sporthal om kata training te volgen. Het was een leuke training want we mochten uiteindelijk onze eigen renraku en kata maken en ze waren allemaal zeer origineel. Toen de training erop zat was het tijd om terug te gaan. Het volgende dat op de planning stond was de bbq. Ik heb er zeker van genoten en ik denk de rest ook. Daarna kregen we nog even terug tijd om af te wassen en ons eten te laten zakken om dan te slapen.

 

Dag 3…
We begonnen de dag met stretching ter voorbereiding voor de 50 man kumite later in de dag. Nadat we hebben afgezien gingen we mediteren. We gingen daarna met z’n allen ontbijten (en ik dan terug gaan slapen want ik was echt kapot). Het volgende dat op de planning stond was kussentraining om even alles los te gooien en een paar technieken aan te leren die we op de 50 man kunnen gebruiken. We gingen dan heel even terug om te eten en dan stonden we allemaal klaar om te vechten. Na het zweten gingen we terug om alles in te pakken want het kamp zat er helaas op. Nadat iedereen een afscheid had genomen stapte ik de auto in om naar huis te gaan.

 

Nog een bedankje...

Ik en de rest willen de Shihan, Senseis en Sempais bedanken voor de leerrijke en toffe trainingen en de kookploeg mogen we ook zeker niet vergeten voor het lekkere eten. Het was voor ons een zeer geslaagd kamp.


Yornick

bottom of page