top of page

OPEN BELGIAN KATA CHAMPIONSHIP 2022

Open Belgian Kata Championshop 2022

 

Na 3 jaar uitstel door Covid ging op 23 april 2022 het ‘Belgian Open Kata Championship’ weer door in de Gemeentelijke Sporthal te Kapellen. Dat iedereen er zin in had was duidelijk. 190 inschrijvingen uit 6 verschillende landen. We verwelkomden deelnemers uit verschillende Belgische dojo’s, Nederland, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Duitsland.

 

De eerste teams en toeschouwers waren al voor 9 uur aan het aanschuiven De stroom toeschouwers en supporters hield aan tot diep in de namiddag. We konden genieten van een bijna volle tribune. De sfeer zat er goed in!

 

Seishin Dojo nam deel met een team van 16 kata lopers. Deze enthousiaste karateka’s hebben maanden voorbereid op deze dag en het resultaat mag er zijn. Finale plaatsen voor: Marina 6e, Lauren 5e, Sempai Sven 5e, Anouk 4e, Tizianna 3e, Hannelore 3e, Ian 2e, Kenzo 2e en Sensei Niels 1e. Namen ook deel maar grepen net naast de finale: Yo, Hristian, Liam, Jesse, Lara, Munya en Mats.

 

Een woord van dank aan alle medewerkers, coaches en scheidsrechters. Dankzij hen werd dit een onvergetelijke mooie sportieve dag. We mogen bijzonder trots zijn op de kern van het Seishin bestuur. Zij waren al weken bezig met de planning en organisatie. Zij loodsten en delegeerden meer dan 40 vrijwilligers door deze dag. Een hechte Seishin familie!

 

Osu

 

Marina

bottom of page