LANDVETTER KYOKUSHIN KARATE SUMMER CAMP 2019

Landvetter Kyokushin Karate Summer Camp 2019

 

Op vrijdag 6 september vertrokken we met een paar leden van Seishin Dojo richting het Landvetter Kyokushin Karate Summer Camp in Zweden. Dit jaar waren we met 7 onze Shihan Lu, Davy, Tom, Wesley & Jessica en natuurlijk onze 2 supporters Lieve & Wendy. Ons avontuur begon vrijdagmorgen op de luchthaven van Zaventem, daar kwamen we onze collega’s tegen van Mas Oyama Kalmthout. Samen zijn we vertrokken richting Göteborg.

 

Eens aangekomen in Göteborg werden we hartelijk ontvangen door de mensen van Kyokushin Summer Camp. Ze brachten ons naar de Dojo van Sensei Johan en werden daar hartelijk ontvangen, daarna zijn we met heel de ploeg gezellig een hapje gaan eten. Na de lekkere maaltijd zijn we een wandeling gaan maken naar een meer in de buurt. Na de wandeling werden we gebracht naar Rävlanda sport centrum waar het Camp plaats vond.

 

Dit jaar waren er 2 Guest Instuctors die speciaal uit Japan kwamen om ons les te geven:

Shihan Jun Miwa 7 Dan

Shihan Toru Okamoto 5 Dan

 

Reeds aangekomen in Rävlanda hebben we ons geïnstalleerd in een klaslokaal en alles klaargemaakt voor de komende 2 nachten.

Nadat iedereen geïnstalleerd was begon voor ons de eerste avondtraining een gezamenlijke kihon training. Na de training kregen we nog een BBQ die zeer lekker was.

 

Zaterdagochtend om 7.30u begon voor ons al de eerste ochtendtraining een kihon en ido geiko training. Na de training kregen we een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt volgde al onze volgende training een kata bunkai training. Na de 2 eerste trainingen in de voormiddag kregen we een lekker en uitgebreid middagmaal. Na het middagmaal volgde de 3e training hier konden we kiezen tussen 3 verschillende soorten trainingen tussen superior kata, kumite combinations en goshin ryu, deze training duurde 2 uur en om het uur konden we wisselen zodat we 2 verschillende trainingen konden doen. Na deze zware training was er ons avondmaal die zoals de vorige maaltijd perfect verzorgt was. Na het avondmaal waren er examens, 1 van de examen kandidaten was Davy van onze Seishin Dojo die zijn uiterste best gedaan heeft! Na het zware examen konden we weer genieten van een lekker BBQ en een fris drankje.

 

Zondagochtend de laatste dag van het kamp begon onze ochtend om 7.30u met een ochtendtraining kumite combinations. Na deze training konden we weer genieten van een lekker ontbijt. Na het ontbijt was het onze laatste training hier moesten de examen kandidaten waaronder Davy van onze Seishin Dojo 10 partijen vechten en met trots mag er gezegd worden dat hij geslaagd is! Proficiat Davy! Als slot na deze 10 partijen was er nog een 50-man kumite.

 

Na deze geweldige laatste training werd het Camp afgesloten met enkele bedankingen en een groet aan alle Shihan’s gevolgd door een groot applaus.

 

Dank aan Sensei Johan voor de warme ontvangst en de gastvrijheid.

 

Osu

 

Jessica

Engelselei 23

2950 Kapellen

e-mail : info@seishin.be
tel : +32 477 48 96 56

Welpjes

Klavertje 4

Pastoor Vandenhoudtstraat 29

2950 Kapellen

  • Wix Facebook page

© 2014 Seishin Dojo 

Laatste wijziging : 01/03/2020