2nd EUROPEAN FULL CONTACT CAMP

2nd European Full Contact Camp 2019

 

Het weekend van 31 mei tot 02 juni gingen Shihan Lu, Tom, Lotte en Filip naar het tweede European Fullcontact karate camp.

Dit kamp is gegroeid uit het vroegere Noordzee Karate Kamp of Spring Camp en werd dit jaar niet langer aan onze belgische kust in Oostende gehouden maar wel in Butchenbach.

 

Het meer geeft natuurlijk ook een zeer mooie locatie en zeker met het prachtige weer dat zij hadden. Er kan dan ook zeer veel buiten getrained worden. De hoge temperaturen en brandende zon zorgen voor een extra uitdaging. Genoeg drinken was dus van groot belang!

 

Dit kamp onderscheid zich van andere kampen door de zeer grote hoeveelheid lesgevers van heel hoog niveau, waar onze Shihan natuurijk deel van uit maakt. Ze allemaal opnoemen zou een te lange lijst geven en waarschijnlijk zouden we toch nog iemand vergeten. Verschillende voormalig, huidige of toekomstige (wereld)kampioenen gaven elk hun verschillende trainingen. Er kon dus bij elke training gekozen worden uit een heel aantal verschillende lessen. Wou je kata of kihon doen dan ging dat maar als je meer zin in kumite had dan ging dat ook. Ieder kon op zijn/haar niveau en naar zijn/haar eigen wil trainen. Afgesloten werd er met een 20 tal partijen sparren.

 

Van dat harde trainen krijg je  natuurlijk grote dorst en zaterdag was er dan ook een mooie sayonara party. In het begin was er een probleem met de tapkranen maar eens dat dat opgelost was, steeg de ambiance. Maar brave Seishinners als wij waren zijn wij natuurijk op tijd gaan slapen. Zondag stond er namelijk nog een mooi programma voor de boeg met nog heel wat partijtjes sparren.

 

Na een zeer interessant en vol nieuwe (en oude) inzichten keerden we tevreden naar huis.

 

Tot volgend jaar!

 

Filip

Engelselei 23

2950 Kapellen

e-mail : info@seishin.be
tel : +32 477 48 96 56

Welpjes

Klavertje 4

Pastoor Vandenhoudtstraat 29

2950 Kapellen

  • Wix Facebook page

© 2014 Seishin Dojo 

Laatste wijziging : 01/03/2020