SEISHIN BREAK OUT KAMP 2017

Seishin Break Out kamp 2017

 

Van vrijdag 18 augustus tot zondag 20 augustus, maakte Seishin Dojo de Hoge Rielen in Kasterlee weer voor even onveilig ;-).

Met een 34 tal karakteka’s en 3 koks maakten we er weer een onvergetelijk weekend van.

De vrijdagavond begon al met een stevige training van Sempai Kenjij waarbij de positie van de arm-, schouder-, borst- en rugspieren weer even in kaart werden gebracht. Traditiegetrouw wachten er overheerlijke croque monsieurs en de nodige dranken om de eerste avond in schoonheid af te sluiten.

 

De zaterdagochtend stonden we met z’n allen, om 7u30, op het grasplein voor de Japanse opwarming onder leiding van Shihan Lu. Alle Kihon technieken werden nog eens opgefrist en ook de conditie even getest aan de hand van een 700 tal jodan mawashi’s zoals het in een Japanse opwarming hoort.

 

Na het ontbijt stond er een punching bag training op het programma, waarbij we alle vakantie-stijfheid er al eens uit konden kloppen en trappen.

Daarna werd er opgesplitst voor een ludieke baseball training, onder leiding van Sempai Michael, of, voor 4e Kyu en hoger, nog een extra kata training.

Deze zaterdag voormiddag werd dan afgesloten met een overheerlijk middagmaal, waarvoor nogmaals dank aan alle koks !

De namiddag stak van wal met nog wat Kata training, opgesplits per Kyu graad en de wereldbefaamde Goshindo training (zelfverdediging) door Shihan Lu.

Ook dit jaar was Sempai Filip de Chinese vrijwilliger om alle technieken fantastisch te demonstreren.

Diezelfde Sempai Filip had voor ons ook nog, na de overheerlijke BBQ, een creatief, sportief en spannend avondspel uitgedokterd.

Zoals elk jaar kwam tijdens dit spel ook weer de zeer competieve geest bij alle vier de ploegen hevig naar boven. ;-)

Echter had hij wel de kennis van onze karateka’s lichtjes onderschat....

De zondag ochtend werd ingezet met een nieuw item voor de Break Out, namelijk de mori-run.

Tijdens deze activiteit worden alle spieren even gestretcht, maar ook de teamspirit in de verschillende ploegjes wat aangescherpt.

Echt een fantastische opener voor de zondag !

Als afsluiter van deze activiteit marcheerde de ganse Dojo in één lange lijn terug naar de bungalo.

Nog nooit werden er zoveel lachende gezichten gezien tijdens een zondag ochtend training.

Na het ontbijt werden alle gevechtstechnieken nog wat opgefrist om zo de 50-man kumité in de namiddag goed te kunnen doorstaan.

Tijdens deze 50-man kumité hebben er vele karateka’s, jong en oud, grenzen verlegd waarover nog lang over nagepraat zal worden.

Proficiat aan iedereen daarvoor.

 

Langs deze weg willen we iedereen nogmaals bedanken om van dit kamp alweer een fantastische ervaring te maken op ons karate pad !!!

Engelselei 23

2950 Kapellen

e-mail : info@seishin.be
tel : +32 477 48 96 56

Welpjes

Klavertje 4

Pastoor Vandenhoudtstraat 29

2950 Kapellen

  • Wix Facebook page

© 2014 Seishin Dojo 

Laatste wijziging : 01/03/2020