SEMINARIE TORNOOI EN KAMP JAPAN

Seminarie, tornooi en kamp Japan

 

Op zaterdag 28 maart vertrok Shihan Lu naar Japan om deel te nemen aan een internationaal seminarie, tornooi en kamp.

De eerste dag stond een bezoek aan Tokio op het programma waar momenteel de Japanse Kerselaar in volle bloei staat, wat voor enkele mooie sfeerbeelden zorgt.

 

Tijdens zijn verblijf in Japan bezocht onze Shihan ook het graf van de grondlegger van Kyokushin Karate : Matsutatsu Oyama.

Vanuit zijn verslagje op Facebook konden we afleiden dat dit wel een emotionele ervaring is geweest, waar hij toch een beetje stil van werd.

 

Ook kwam Shihan Lu in contact met vier Shihans die nog student zijn geweest van Mas Oyama : Shihan Okada, Shihan Tabata, Shihan Shichinohe en Shihan Takahashi.

 

Samenvatting van een stevige dagje training bij Shihan Takahashi : uurtje Kihon afgesloten met 500 jodan mawashi's, Ido Geiko training van een uur en een kwart, nog een uurtje,  Kihon training afgesloten met 1.000 jodan mawashi's, Kata training tegen hoog tempo, ido shenko training (zefverdediging) af-gerond met 400 tal chudan tsuki's. 

 

Op de tweede dag van het seminarie mocht onze Shihan genieten ;-) van een Zazen meditatie onder de leiding van een monnik.

Deze meditatie bracht hem binnen de kortste tijd weg van deze wereld en daar heeft onze Shihan blijkbaar van genoten. Dat kunnen we toch afleiden uit zijn Facebook post van die dag.

 

De derde dag van het seminarie bestond uit weer een stevige training met hondertallen  stoten en trappen en een waterval training in de bergen.

De vierde en laatste dag onderging onze Shihan een test om een S-ranking in het scheidsrechteren te behalen. 

 

 

Engelselei 23

2950 Kapellen

e-mail : info@seishin.be
tel : +32 477 48 96 56

Welpjes

Klavertje 4

Pastoor Vandenhoudtstraat 29

2950 Kapellen

  • Wix Facebook page

© 2014 Seishin Dojo 

Laatste wijziging : 01/03/2020